رئيس سازمان حفاظت محيط زيست گفت: شکايت در خصوص بنزين آلوده ربطي به ما نداشت.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پبرغار، معصومه ابتکار رئيس سازمان حفاظت محيط زيست ظهر امروز در حاشيه جلسه هيأت دولت در نشست خبري با خبرنگاران در خصوص بنزينهاي آلوده اظهار داشت: دادگاهي که تشکيل شده شکايت تعدادي از شهروندان است که در آن دادگاه شکايتي را تنظيم و به عنوان مطلع از ما دعوت کردند که ما نيز بر حسب وظيفه قانوني عمل کرديم. اما چيزي در خصوص شکايت يا غيره از ما خواسته نشده و به عنوان سازمان حفاظت محيط زيست شکايتي تنظيم نشده است.
وي اضافه کرد: درباره پيگيريهاي مجلس نيز ما در کميسيونهاي مختلف از چند ماه گذشته حضور يافتيم که شامل کميسيونهاي بهداشت، انرژي و اصل 90 ميشود و اطلاعات کامل و جامع در مورد موضوع بنزينهاي آلوده ارائه کرديم؛ بنزينهاي آلوده (پتروشيمي) کلا از چرخه توليد خارج شدند و شهروندان در کشور از هواي بهتر تنفس ميکنند.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با تأکيد بر اينکه ما در مقابل مجلس کاملا پاسخگو هستيم، گفت: گزارش کامل وضعيت بنزينهاي آلوده را در دولت ارائه داديم که بر روي پورتال محيط زيست قرار دارد و ما کماکان پيگير موضوع هستيم؛ تا رسيدن به شرايط مطلوب راه طولاني در پيش است اما بايد بندهاي مختلف آن اجرايي و حمل و نقل عمومي توسعه يابد.
وي همچنين در بحث درياچه اروميه نيز خاطرنشان کرد: مصوبهاي که دولت دارد اصلاح الگوي کشت است که در واقع الگوي کشت چغندر را به گندم تغيير دهد.
ابتکار با تأکيد بر اينکه دولت ميخواهد روشهاي نويني براي کاهش مصرف آب به کشاورزان ارائه دهد،گفت: اين امر در 41 روستا در اطراف درياچه اروميه اجرا مي شود که پيشبيني ميشود ضمن کاهش مصرف آب 20 درصد بهرهوري کشاورزي نيز افزوده ميشود و اين تنها راه بلندمدت و معقول است. چرا که بايد آن را به کل کشور نيز تعميم دهيم.
بتکار درپاسخ به سوال ديگري در خصوص پيگيري پروندههاي زمينخواري در تهران، گفت: پيگيريهاي ما در جريان است متأسفانه هفته پيش 5 مورد تصرف داريم که ما مصر بر بازگرداندن حقوق مردم هستيم و املاکي که تصرف شده بودند نيز به منطقه حفاظت شده ورجين بازگردانديم.
وي تصريح کرد: پروندههاي ديگري در ساير استانها نيز در دست پيگيري است که در اين راستا همکاري خوبي با قوه قضاييه براي اجراي احکام رفع تصرف را داريم.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست درباره طرحهاي سازمان محيط زيست براي مقابله با ريزگردها در شهرهاي جنوبي نيز افزود: ما در اين راستا تفاهمنامهاي را با کشور عراق امضا کرده بوديم و حتي در مدتي که اين هيئت در ايران بود درباره طرحهاي مقابله با آن ارزيابيهايي داشتيم که به دليل برخي اتفاقات اجراي اين طرحها به تعويق افتادند.
ابتکار گفت: برخي منابع داخلي گرد و غبار نيز شناسايي شدند و طرح ملي مقابله با گرد و غبار و طرحهاي استاني مقابله با اين پديده در سطح استانها اجرايي ميشود.
وي در خصوص آتشسوزي برخي مراتع و جنگلهاي نيز افزود: دولت در اين زمينه مصوبه خوبي داشته و مصوبات را در جنگلهاي گلستان و ساير جنگلها از سوي دولت ارائه شده که با همکاري سازمان مديريت بحران سازمان حفاظت محيط زيست و سازمان جنگلداريها اجرايي ميشود.
وي در ادامه تصريح کرد: پروندههاي ديگري را در استانهاي ديگري نيز داريم که با همکاري خوب قوه قضائيه در رفع تصرف در دستور کار قرار دارد.
ابتکار درباره موضوع زايندهرود نيز، گفت: اين خبر را بايد بدهم که بعد از مدتها امشب آب به شهر اصفهان ميرسد و تا فردا به تالاب گاوخوني هم خواهد رسيد که احياي رودخانه و تالاب ارزش بسياري دارد که به جهت جاذبههاي گردشگري و زيبايي اين رودخانه براي شهر اصفهان است. البته بحث حفاظت از همه منابع آب همچون چهارمحال و بختياري و کارون نيز در دستور کار دولت قرار دارد.
انتهاي پيام/ط